Новостройки г.Сумы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Новостройки г.Сумы » ПАО "Сумстрой" » Ліки для шлунку


Ліки для шлунку

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

У мене запально-виразкові захворювання нижніх відділів товстого кишечнику. Які ліки можете порадити для лікування такого захворювання?

0

2

А не краще вам до лікаря звернутися? Ліки не можна приймати не порадившись зі спеціалістом.

0

3

Не дуже люблю такі поради давати, тому що без призначення лікаря та обстеження взагалі не варто лікування розпочинати. Проте, можу підказати, де потрібний препарат https://likie.ua/tradename/metyluratsyl шукав та як обрати та бронювати ліки в аптеках. Для цього скористайтесь сервісом LikiЄ. Тут у всьому дуже легко розібратися.

0

4

очень советую пробиотики для детей купить они для здоровья, для желудка плюс. Мы решили попробовать пробиотики для нашей дочери, так как у нее были проблемы с желудком. После нескольких недель использования мы заметили, что ее живот стал менее воспаленным, и она перестала жаловаться на боли. Пробиотики также помогли улучшить ее аппетит, и она стала чувствовать себя бодрее.

0

5

А можете підказати, де роблять операції на шлунок?

0

6

А для чого вам? Маєте проблеми із зайвою вагою? Про таку операцію https://consilium-medical.com.ua/ua/cat … hirurgiya/ мова? В CONSILIUM MEDICAL роблять резекцію шлунку, можете поцікавитись. Тут можна записатися на сайті до лікаря залишивши заявку.

0

7

Антонина Силина написал(а):

У мене запально-виразкові захворювання нижніх відділів товстого кишечнику. Які ліки можете порадити для лікування такого захворювання?

Хочу поділитися своїм досвідом лікування кишечника за допомогою препарату Лінекс. Завдяки його комплексному впливу на дисбіоз кишечника мені вдалося успішно впоратися з неприємними симптомами, такими як діарея. Особливо корисний цей препарат у разі, коли діарея спричинена вірусними або бактеріальними інфекціями травного тракту, а також після застосування антибіотиків. Лінекс  https://compendium.com.ua/dec/265167/ допоміг мені відновити баланс кишкової мікрофлори і поліпшити загальний стан шлунково-кишкового тракту. Рекомендую його всім, хто зіткнувся з подібними проблемами.

0


Вы здесь » Новостройки г.Сумы » ПАО "Сумстрой" » Ліки для шлунку


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz